E Newcrofts Murtagh- U NORD JV -19 Black Tracks Flamme

2022-04-08

Newcrofts Murtagh (Foto Lykke S)
NORD JV -19 Black Tracks Flamme
Efter tre dagars grävande så rann bokstavligen dom här små liven ut. Ylva som hade bestämt sig för att valpa med sina kompisar. Blev väldigt sur när jag tyckte hon skulle vara i valplådan. Vi var inte riktigt överens utan den första kom i korgen.När äntligen valpningen kommit i gång så gick det ganska så fort. Lite drygt tre timmar tog det bara. Så man kan verkligen säga att den ena valpningen är inte den andra lik. Det blev 6 tikar och två hanar och tyvärr dog den ena hanen efter ett dygn. Han med den vita fläcken i nacken man ser på bilden.
Men dom övriga sju öppna ögonen.
Sen när tiden var mogen så fick dom sin första egna måltid. Bordskicket är inte alltid det bästa. Men gott är det.
Sen blev det flytt till större yta .
Så får dom vara ute när vädret tillåter.När jag skriver detta är dom 4 veckor och ska försöka uppdatera vad som händer =)